10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Ez mit takar? Beállíthatod mekkora távolságnál működjön el? Mi alapján? Mire jó?

Légi céloknál (helikopter), illetve fedezék mögött lévő élerőnél, nem- vagy gyengén páncélozott céloknál (felette robban a gránát, és fentről hinti meg repeszekkel).

Ha jól értem, te rendelkezel önvédelmivel?

Nem, a fegyverismereti oktatáson és vizsgán oktattak ezzel kapcsolatosan, eredetileg sport- és vadászfegyver miatt tettem le. Rövid lőfegyverre (maroklőfegyver, vagyis pisztoly), hosszú golyós lőfegyverre és hosszú sörétes lőfegyverre van meg a fegyverismeretim, továbbá lövészetvezetői vizsgám van, illetve vadászvizsgám és élő vadászjegyem által van fegyvertartásim.

Érthetően: a helyi lövészegyesületnél lövészetvezető vagyok (saját sportfegyverem nincs), illetve sportvadász (aki nem hivatásszerűen vadászik), két saját vadászfegyverrel rendelkezem.

Az önvédelmi fegyverekkel viszont találkoztam eleget, lévén az önvédelmi fegyverrel rendelkezőknek kötelező (volt és most is az) lőtérlátogatási igazolást beszerezni, ami ugye sportlőtér (is) kiadhat.
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.06.01. 12:33:22