-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nincs önvédelmi fegyverre való kiképzés.
Én egyébként önvédelmi fegyverre vonatkozót írtam, és olyan van, mint maroklőfegyverre vonatkozó fegyverismereti képzés. Amiben benne vannak olyan elemek, amiket a katonai fegyveres kiképzésnél nem szerepelnek a tananyagban, például, hogy milyen módon kell az önvédelmi fegyvert szabályszerűen tárolni, vagy a rejtve viselt fegyver (lévén önvédemi fegyvert nem lehet nyiltan hordani) viselésére mi vonatkozik. Satöbbi.
Nyilván csak a katonai fegyverismereti képzést kellene átalakítani, de tényszerű, hogy nagyon mások a feltételei a önvédelmi és a szolgálati fegyverre vonatkozó szabályoknak.
A legtöbb önvédelmis letolja. Státuszszimbólum. Az önvédelmi fegyver az olyan a piacon, mint az asszony által használt garázsban tárolt autó. Megkímélt.
Egyetértek, de ettől még botor módon én a jogkövető magatartásra vonatkozóan nyilatkoztam.
Rendvédelmis fegyvertartás. Alapból járna nekik, mert a törvény kötelezi őket szolgálatba helyezésre ha bűncselekményt észlel. Pl. egy ismerősnek megölték szomszéd nénit szembe vele csak éppen nyaraltak., ha otthon van és valamilyen módon észleli menjen át intézkedni az asszony sodrófájával?
A katona nem rendvédelmis. Katonáktól indultunk el. A rendvédelmis más tészta, tény, hogy én hoztam fel pár példát, de igen, például esetükben indokoltnak tartanám a dolgot.
Katonai fegyvertartás. Lőttem együtt versenyen KMZ-sekkel, az egyikük lakóhelye útba esett volna, felajánlottam, hogy ok akkor hazaviszem, á nem lehet vissza kell vinni a fegyvereket. Röhej.
Jogkövető, és én ezt pozitívnak nevezném. Már bocsánat, de nem sport- vagy önvédelmi fegyverekről beszélünk. KMZ-s is kiválthatja a 'civil' versenyengedélyét, meglövi a minősítőt, és kikéri a sportcélú fegyvertartásit, aztán viheti haza a versenyről a sportfegyverét...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.05.29. 22:26:34