10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • aksurv2
    Van értelme? Még nem láttam ilyet bármilyen hivatásos felhasználónál.
    :

Ez FAB defence nem túl jó, túl hajlékony ha kapna egy fémvázat, jobb lenne. Amúgy ötlet nem rossz, de nem sok jövője van, mert Amerikában a legtöbb helyen külön engedélyköteles.

Ráadásul ahogy alant rámutattak, nagyon más a katonai fegyverkiképzés, és az önvédelmi fegyverre vonatkozó kiképzés. A katonákat alapból nem oktatják az önvédelmi fegyverre vonatkozó jogszabályokra, hogy hogyan kell otthon fegyvert tárolni, stb...

Ilyen téren továbbra se látom értelmét, miért hoztad ezt fel.
    :
    Nincs önvédelmi fegyverre való kiképzés. Tart valaki ilyen oktatást privát alapon, de röhejes módon a képzésre járók nagy része sportlövő aki nem viselhet fegyvert, csak érdekli a dolog.
    A legtöbb önvédelmis letolja. Státuszszimbólum. Az önvédelmi fegyver az olyan a piacon, mint az asszony által használt garázsban tárolt autó.
    Megkímélt.
    Rendvédelmis fegyvertartás. Alapból járna nekik, mert a törvény kötelezi őket szolgálatba helyezésre ha bűncselekményt észlel. Pl. egy ismerősnek megölték szomszéd nénit szembe vele csak éppen nyaraltak., ha otthon van és valamilyen módon észleli menjen át intézkedni az asszony sodrófájával?
    Katonai fegyvertartás. Lőttem együtt versenyen KMZ-sekkel, az egyikük lakóhelye útba esett volna, felajánlottam, hogy ok akkor hazaviszem, á nem lehet vissza kell vinni a fegyvereket. Röhej.

Utoljára szerkesztette: aksurv2, 2015.05.29. 21:20:12