-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
freelac #68324 Hát, én ilyen rakétát nem láttam, az biztos. Ugye sorállományúként egyrészt nem is érti az ember, másrészt nem is kötnek az orrárra semmit, de én akkor voltam ott amikor Romániában volt a "forradalom".
Azt tudom, hogy mivel a második felében műszaki írnok voltam a századparancsnok mellett, nyitott ajtónál voltunk és torpedóztunk egymással a nyitott ajtón keresztül kiabálva a lépéseket, sok mindent hallottam, de ilyesmiről soha. Persze ettől függetlenül bármi is lehetett.
Csak érdekességnek: volt a kezemben - nem tudtam mi az - gravitációs gyakorlóbomba komplett gyújtója mind a két fél amit szórakozásból össze-szét csavargattam, mert rájöttem, passzolnak egymásba... Szerencse, hogy még itt vagyok, vagy van kezem.
Láttam öngyilkos szerencsétlen surranótársamat egy büdös ribanc miatt a saját vérében, és ott voltam, amikor helikopternyi pizsamás faszkalap elvitte a híres-hírhedt taszári árulót.
Érdekes dolgok ezek.
Ja, az biztos, hogy amikor jött az éles riasztás a román események miatt, olyan kurva gyorsan kellett feldobálni a függesztményeket a gépekre, hogy nem volt elég emelő, kézzel tartottuk azokat, amíg a fegyveresek beakasztották a... azt a piropatronos izéket. EMO-s voltam, nem fegyveres, hangsúlyozom. De régebben egy NIR-nek a hátsó védőburkolata volt az autómban az utólag beszerelt ford. mérő doboza. Meg láttam, amikor farmerban hozta a gyári nagyjavításról a faszi vissza a gépet. Meg kockás ing volt rajta...
Érdekes dolgok ezek.
Utoljára szerkesztette: freelac, 2015.05.20. 09:12:59