-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
freelac #68241 Ertem, biztos igy is van, de hat van nekem sikloernyos kollegam, mondta mennyi plcsak a beulo, es szerintem o amit hasznal, a tizedebe sem kerulm, mint amit sejtek a raketas emberek valagan. A lakohelyemtol 10 km-re van egy sportrepter, ejtoenyosok gyakorolnak ott folyamatosan, a helyi tv szokott veluk musort kesziteni, meg hat kicsi helyen lakom, terjednek a hirek, es halljuk, ez mennyire koltseges mulatsag.
Es nem Dubairol beszelek...
De meg egyszer kihangsulyozom, nem vagyok en altalaban az ilyennek ellenfele, sot, ami neha megutkozest kelt bennem, az leinkabb a koritese a dolgoknak. Nehezen tudom erthetoen megfogalmazni, de szamomra atjott egyfele uzenete a filmnek, milyen franko helyeken milyen franko dolgokat csinal, akinek van ra (termeszetesen megdolgozott erte) valoja.
Vagy csak lehetseges, irigy vagyok? De amikor a ezernyi par cipos embereket olvasom, az arannyal futattott sportauto, a gyemantberakasos akarmi, kicsit irrital. Tudom, hogy ez csak egy elenyeszo kisebbsege a tehetosoknek, mert a tobbseg normalis e akar meg rengeteget segit is a raszorultaknak, de azt tudom, hogy ha nekem ekkora lehetosegem lenne, es repkednek is ezekkel a hatiraketakkal, akkor sem engednem, hogy filmezzenek, mert tudom, mit gondolnak ez emberek, inkabb csinaltatnek filmet, hogy lajtoskocsival Botswanaba vizet viszek.
Vagy az alszent szemetseg lenne, hogy nem irritalom az embereket annak ellenere, hogy valoban a ket kezem munkajaval kerestem meg a ravalot?