10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • freelac
    Sohasem volt egyenlőség, nem is lesz. Sőt, ne is legyen, mert ez a kulcs annak, hogy ha valaki többet akar, akkor olyant hoz létre, ami a saját gyarapodásán kívül másnak, ad absurdum az egész emberiségnek többletet hoz. A bringázás és ez között azért én látok többet is, pl. a sportot. Nagyon-nagyon erősen ebbe is bele lehet magyarázni, hogy hát kell ide is fizikum, mert nehéz azt a baszomot a hátán addig, amíg kigyalogol vele a helikofferhez, de hát ez nem olyan nagyon... izé, na, érted.
    És nem is kifejezetten a háti rakéta ellen vagyok, mert az akár lehetne hasznos is, hanem ahogy megjelenik. Pláne ebben a videóban. Dubai-ban, mint a kőgazdagság egyik szinonimájában. Én egy bújtatott utalást vélek felfedezni, nem biztos, hogy tényleg van, én úgy érzem, pont.
    Számszerűleg igazad van a gazdagok-szegények viszonylatában, ám érdekes lenne megvizsgálni mondjuk a leggazdagabb és a legszegényebbek közti ollóban. Vagy a szórakozásra költött pénz tekintetében. És. Vizsgáljuk meg azt, hogy mennyien élnek nyomorban, ahol a lehetőség IS meglenne, hogy valami tök szar apróságban jobb legyen, mondjuk legyen ivóvizük. Akár még ezer éves ólomcsőből folyó vezetékből is.
    És ha rövidre akarnám zárni, akkor mondok egyet, nem két hátirakétás faszi pörögne a levegőben, hanem egy szerkezet lenne, felváltva repülnének, így meglenne az élmény is, és a másik gép árából Botswana-ban egy falunak lenne EGY köztéri kútja. És szerintem ezzel kurva keveset mondtam, de kihangsúlyozom, nehogy álszent legyek, én is szívesen kipróbálnám ezzel a repülést.