10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • freelac
    Nem, nyilván nem. Nem is ezt mondom, de amikor - én legalábbis - a tök fölösleges csimborasszóját látom, akkor jut ez a gondolat az eszembe. Mondok egy szemléletes példát. Olvastam, hogy valamelyik celebnek vagy "világsztárnak" több ezer pár cipője van. Oké, legyen kézzel varrott, meg akármi, meg legyen 5 vagy tíz tucat, az is baromság de az még nekem belefér a határba. De amikor több ezer, az nekem már átbillenik egy határon és automatikusan beindul az agyam. A Holdra utazás ok (sőt), még a fegyverfejlesztés is, mert annak is rengeteg haszna lehet a civil életben akár. De nem igazán tudom megfogalmazni úgy, hogy tök egyértelmű legyen mindenkinek. Szerintem mindenkiben van egyfajta szociális érzékenység - de abban is biztos vagyok, hogy bennem is magasabban van a léc, mint az átlagnak - nekem ez már átbillen...
    "" Az egyik legdrágább luxuslakás továbbra is New Yorkban található a maga 70 millió dolláros (121,1 milliárd forintos) vételárával.""
    Van olyan egykori kastély, ahol a benne lévő műalkotások miatt akár még ettől is többet ér, de szerintem a cikk alapján itt egy "sima" lakásról beszélünk.
    http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-186630

Bocsi az off-ért.