-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
aksurv2 #67718
A fickó 14 évig volt Deltánál, amióta leszerelt IPSC és IDPA versenyeken is indul és oktat.
Ami lényeg ez az egykezes lövés illetve fegyverkezelése sportlövős. A szabvány egykezest nem ilyenre oktatják, sőt kifejezetten tiltják ezt fajta ráfordulást, legyél tök szembe ne keresztbe menjen át rajtad a golyó. Ez a fajta egykezes egy pár éve van és elég sok vita van rajta.
Ez egy elég pici kis dolog, de én pl. szerdán összesen 100 lőszert lőttem el erős és gyenge kézzel csak ennek gyakorlására. Ahhoz, hogy ilyeneket láss meg, látni kell mind a két iskolát.
Tacops
Az alap p226 15 db-os tárral rendelkezik és nem ilyen markolata és sütése. Amikor mérnökök megtervezték ezt a fegyvert akkor short triggert (sport sütés), tártölcsért, 20 darabos tárat terveztek hozzá. Mivel markolatból van kialakítva tártölcsér meg már pár trükk van benne a fegyverrel el lehet indulni PROD divízióban, pedig a tulajdonságai inkább már STANDARD divízió. A fegyver kialakítása ahogy elmondtam sportfegyveres, viszont a célközönség a különleges erők. Sokkal inkább már ezeket használják mind a szabvány SEAL p226 MK25-t. Én lőttem vele, álomfegyver.
Végül még egy 1911 .45 használ.
Utoljára szerkesztette: aksurv2, 2015.04.11. 19:59:34