10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Továbbra is azt látom, hogy nagyon eltérő nézetekkel vallunk, és bár véleménycserének nem rossz, megváltani nem fogjuk a világot, és egymást se meggyőzni.

Én is indultam jó pár éve IPSC versenyeken, tapasztalatcsere céljából, és bár hasznos volt ilyenformán, több okból se folytattam (balkezesként sokat kellett volna költenem a felszerelésre, plusz nem nagyon tetszett az elitista belhangulat a lövészeteken, versenyeken, utóbbi a céllövőknél se sokkal jobb, hozzáteszem... )

Azon mosolyogni tudok, hogy tölcséres tárfészek, meg hosszú tárak kerülnek elő indokként. Számomra erőltettnek hat, és én azért csak elvétve látok spec. egységeknél. Ott is előfordulnak csodabogarak, de nem ez az általános...

Az IPSC jó alapozónak, de verseny, ezért kerűlnek elő extrém csacskaságok, mint a fent említett dolgok. Aztán a való életről készűlt statisztikák szerint meg jellemzően 2-7 méterről használják a pisztolyokat, és általában 5-6 lövés történik.

Persze, lehet jönni a "de mi történik, ha..." frázissal, de ezt meg a végtelenségig lehet görgetni, odáig, hogy a pisztoly úgy se lesz elég...