-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A '80-as években volt képes egyidőben négy rakéta rávezetésére és célmegvilágításra, de több is úton lehetett.
Azért csak négy célmegvilágítására képes, mert ennyi AN/SPG-62 radarja volt.
AN/SPG-62-ők egy Tico-n.
A Burke-on három AN/SPG-62 található (egy a híd tetején, kettő a második kéménycsoport mögött)...
Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy elméletben csak két AN/SPG-62 működhet egyszerre (mind a Tico-n, mind a Burke-on). Forrás
Vannak olyan források, amelyek szerint egy AN/SPG-62 maximum három, egymáshoz nagyon közel lévő célt tud egyszerre megvilágítani. Így jött ki nálam egyébként a 6 célpont szimultán leküzdési képessége.
Tehát hajónként 4 célra minimum megy egyiőben végfázis vezérlés. Ez elve 24-32 db tája.
Nagyon optimista számítás. Én inkább valahova 6-9, esetleg 12 környékére raknám.
És miért egyetlen Burke van? CSG-ről volt szó...
Mert te ezt írtad: "A CSG-ben alsó hangon 6-8 AEGIS platfrom van. Ezek önmagukban képesek egyidőben kb. ennyi bejövő célpontot kezelni.
No én erre reagáltam. Nem véletlenül írtam én is eredetileg azt, hogy 3-4 Burke (plusz Tico) kellene ilyen 50-60-as nagyságrend kezeléséhez. Azt pedig kétségbe vonnám, hogy egyetlen AEGIS képes lenne akár csak megközelítőleg is ennek a nagyságrendnek a kezelésére.
Ezen felül a 60 km-es észlelést hogy a francba sakkoztad ki?
Az észlelés rossz szó volt valóban. De mivel a végfázishoz kell az AN/SPG-62, ezért nagyságrendileg ilyen 50-60km-re lévő, kis magasságban közeledő célpontot tud leküzdeni. Ennél messzebbit csak akkor, ha ugyebár a horizont felett van...
Megkérdezzem Hpasp-ot?
Minden információt szívesen fogadok! :)
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.03.18. 13:44:25