10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #67151
    Én a robbantó furatra gondoltam, befúrnak egy több métert majd bele a robbanóanyag és mögé a a maradék helyre ilyen vízzel töltött "kolbászkákat" pakolnak fojtásnak. Ezért gondoltam, hogy ha a robbanó töltetet mögött van a víz akkor valamelyest irányítsa a robbanás erejét, míg ha előtte pl az autóban a vizeskanna akkor, mint akadály van jelen, (persze itt a műanyag kanna a gyenge láncszem).

A liquid armor-nál is pl 31 réteg kevlárnál a 10 réteg folyadékkal kezelt jobban teljesít, az elnyelés szó nem jó amit használtam, inkább az eloszlik lenne jobb, ahogy becsapódás erejét a folyadék közvetíti. A gyantába fixen rögzített kerámia golyók a szúró lángokat jól megfogják, de a fizikai behatások ellen lehet jobb lenne valami folyadék venné őket körül.
    Van a youtube-n egy videó, hogy ilyen kerámia golyókkal töltött falra lőnek, na nekik kellene kipróbálni ha ezt pluszban tele öntenék valami folyadékkal hogyan viselkedne, valami folyadékmegtartó anyag segítségével.