10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • millerius
    Csak a technológiai tudás hiányos, hogy elérjék a megfelelő szintet.
    Hogy egy profán, de közérthető példával éljek: én imádom a JÓ halászlevet, de csak jó étvággyal megenni tudom, amit én főzök, azt nem hívnám halászlének. Hiába írná le akárki, milyen nyersanyag kell bele, hogyan kell főzni, ha én csinálnám, akkor se lenne olyan mint amit egyszer egy öreg paksi halászmester főzött nekünk, mert Ő tudta a megfelelő előkészítési és elkészítési sorrendeket, mit meddig kell pirítani/főzni, milyen tűzön/hőfokon, mikor kellenek bele a különböző anyagok, fűszerek stb. ezt hívják TECHNOLÓGIAI TUDÁSnak. Csak egy 1., csúcsteljesítményű és 2., megfelelő élettartamú gázturbinás sugárhajtómű 3., gazdaságos gyártása még egy "picit" ennél is bonyolultabb. Lehet erőlködni és csodákat várni (ebben a Szu.-ban élen jártak, ott egy időben ELVÁRTÁK a csodákat), de ha az elérendő cél érdekében nincsenek egyensúlyban a megfelelő erőfeszítések , akkor a fenti három követelmény közül többnyire csak kettőt sikerül összehozni.