10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Nem ismerem a két tipust, de ugye közel sem biztos hogy ez lesz. Arra nekünk nincs pénzünk, hogy számunkra fejlesszenek, így én úgy gondolom levesznek nekünk valamit a polcról. Én - lehet naivan - azt gondolom, hogy ha kérek 30 db azonos új gyártású pl BlackHawkot és 2 VIP, 10 navy, 5 medevac, 3 rózsaszínt, akkor ez a gyártót nem hozza zavarba, mert nem a raktárból veszi elő őket, hanem legyártja, mint egy személyautót. Akkor van gond, ha ebből nincs mentő heli és barkácsolni kell. De mond ha nem így látod.

A Gripeneknél én ezt nem értem ennyire nagy gondnak, mert nálun kszerintem még egy hajtómű probléma is gond, mert FELTÉTELEZEM nem mi cserélnénk, hanem a svédek, hisz övék a gép.

Miért min múlik még a technikán kívül hogy este is repülhessenek a mentők? Technika kell hozzá, meg kiképzés. Én úgy tudom most csak jó látási körülmények között repülhetnek. Hozzá teszem, nem tudom előrébb vannak-e vele, mert lehet a képességből inkább mentő autót kell venni. Szerintem a kiöregedő katonai pilóták pl simán mehetnének "mentőzni", de lehet ez is ordas baromság a részemről.