10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • SZUsszan
    Nem értem a problémátokat. Nézzen mindenki magába, ha háború van egy olyan rendszer ellen, aki kiírt a Föld színéről, akkor két lehetőség van. Győzni bármi áron, vagy menekülni.

Zsukov hadseregparancsnok volt. Az ő helyzetére írtam azt, amit. Ha csúnyán bukik el, akkor valószínűleg a családjával együtt kivégzik.

Köszönöm Renegade az általánosító jelzőidet. Te biztos foglalkoztál volna egyesével mind a 30-40 ezer Ivan John Doe lelkével, mert hát bár háború van, de nehogy bajuk essen a fiúknak. Ha a lehetetlen határidőket és célpontokat támaszt velünk szemben Sztálin elvtárs, hát majd belátja, hogy így nem lehet?

Feladat, azonnal tovább kell haladni egy aknamezőn, a harckocsik drága jószágok, de sok van belőlük és az utánpótlás is elég jó.
    A gyalogságból sokkal több van, és az utánpótlás még jobb.

Az aknamezőn lehet utászokat alkalmazni, de azok a fránya németek szétlőnek mindenkit, aki pöcsörészik. Van egy büntető zászlóalj, egy rakás deviánssal, akik dezertálni akartak, verekedtek, parancsot megtagadtak, tudom is én, politikailag nem korrekt állításokat tettek.

Őket küldöd az aknamezőre meghalni, vagy a rendes sorállományt, vagy a harckocsikat? Mert idő van és cselekedni kell.

Aki nem válaszol, az kitér a kérdés elől és kivégzik a családjával együtt, aki a harckocsikat választja, goto 1, ha kudarcba fullad. Kérdés?

Ilyen korszak ilyen döntéseket szült.

Még egyszer Janáj kedvéért kiemelném. Nem ma tenném ezt, hanem Zsukov helyében akkor és azokkal a feltételekkel, amikkel valószínűleg szembeállították.
    Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2015.01.23. 16:33:46