10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Az infók egy része titkos, a másik része meg nem bevallható. Te sem hirdetnéd, hogy nincs tankunk.

De bazzeg, gondolj bele, ezt tenném. Ha nincs arra pénz, hogy fentartsunk egy páncélos egységet, akkor számoljuk fel, vagy keressünk rá megoldást. De itt nem annyira a pénztelenség a baj (mert persze az is), hanem az akarat hiánya... A homokba dugni a fejünket lehet, de nem azért fizetik, hogy ezt tegye (vagyis bakker, de, pont ezért fizetik....).

A Gripen-nél mennyi fejlesztés történt a rendszerbe állításuk óta (Levegő-föld fegyverzet, Litening konténer, stb.)? Na, a T-72-esekre nulla fejlesztés történt...

A másik, hogy nem tudom mióta látja el a posztját, de szerintem a teljhatalmat gyakorolna, akkor is kellene 10-20 év mire látható eredmény lenne.

Az, ha valóban változást akar, az látványos lenne, hidd el... Nem kell 10-20 év egy harckocsi fejlesztési programhoz, az állomány tiszt/altiszt/sorkatona arányának helyrehozásához, vagy a tüzérség alapvető fejlesztéséhez (mondjuk legalább egy-két tüzérségi radar beszerzéséhez, illetve időjárás-mérő állomáshoz).

Szerintem nem az a baj, hogy 45 tankunk van - ha annyi van - hanem hogy harckocsizó mennyi van?

Lássunk 15+ harckocsit, rendesen állománytábla szerint beosztott személyzettel...
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.01.09. 19:33:01