10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • repvez
    Azért nem látsz érvet, mert veled nem lehet érdemben társalogni,mert mindig ugy csavarod a dolgokat, hogy neked legyen igazad vagy az utolsó szó és a másik inkább rádhadja , ezért inkább bele sem kezdek.

De azért legyen pár érv.
    Sztem az akkor sem elfogadható ha egy több 100 milliós eszköz beázik és ez nem derül ki a tervezéskor mikor már mindent számitógéppel 0,001mm türéssel leterveznek szimulálnak és gyártanak. Szemben a régi gépekk gyártásfolyamatával.
    A régi migekre nem azért került ponyva mert beáztak ,hanem hogy ovják a plexit a napfény káros hatásától,de a 21-esek már több mint 10 éve kint áznak a szabad ég alatt mindenféle ponyva nélkül,de kinyitva még mindig szárazak.

De biztos én gondolom rosszul a dolgot és ti ugy is elfogadnátok egy például ferrárit, hogy minden egyes parkoláskor ha esik akkor le kell ragasztanod az ajtót , nehogy beázzon vagy, hogy nem tankolhatsz bármelyik kuton mert nem tudják megmondani, hogy hány fokos a benzin és igy nem tudsz elindulni, ha meleget töltsz .

Én erre a tényekre mondtam a fejlödést ,semmi egyéb karbantártást és más dolgot nem kevertem bele.