10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #65624
    PowerWalk:
    Lehetne még tovább bonyolítani és egy kb 180° védelmet kialakítani vele a lábra szemből ami le-fel szerelhető kiegészítő elemekből állna vagy több féle típussal oldanának meg, attól függ mi a bevetés jellege. Lehetne ebből a liquid-es anyagból odaszabni valamit, kis kaliber és repeszek ellen.
    Így akkor egyszerre több feladatot is ellátna.

FMBT és társai:
    Én is vártam a a videóban na és akkor a torony üres lesz éééss nem .
    Manapság már szerintem elfelejthetnék a toronyban az embert, én a tank testben rejteném őket amolyan pánik szobába, a tank belsejében elszigetelve.
    -jobbról-balról, aktív védelem, a kötényezés, lánc, futó görgök lánckerék, a tank oldalsó páncélja védené őket
    - szemből és hátulról, aktív védelem, páncélzat, kialakítástól függően motor és váltómű rekeszekben, egy irányba nyíló kisajtókkal, mely találat esetén a külvilág felé kiereszti az esetleges robbanás erejét
    - fentről meg lehetne a nagy lapos automata torony ami mint egy ernyő védené a bent ülőket a fentről érkező találat ellen, ha esetleg kritikus találatot szenvedne és berobbanna lőszer akkor a robbanás erejét szintén a kifelé nyíló ajtókon elvezetné a külvilágba, de akár a teljes torony megsemmisülése esetén is a tank személyzete biztonságban lenne és a tank irányítható maradna.
    - alulról valami szendvics szerű páncélzat és valami aktív szenzor, ultrahang ect. kombi védelem az aknák ellen.
    -persze ennyi erővel lehetne droid tankot is csinálni személyzet nélkül, csak gondolom félő hogy az enemi is beszerez valami zavaró vagy irányító egységet és magáévá teszi a technikát.