95104

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Freeda Krueger #65606 Elnézést hogy most ,ennyi idő után,de meg kell kérdeznem hogy ez honnan ered,ez a gondolat,vagy megállapítás?olvastad valahol? -
Freeda Krueger #65605 Azt gondoltam ott biztosabban ismerik az eseményt. -
Lacusch69 #65604 Char 2C -
JanáJ #65603 Milyen tank? -
Szuper :) csak azt nem értem, hogy a makettezés topicba miért nem raktad be? -
Lacusch69 #65601 Bakker... ez igen!
-
Freeda Krueger #65600
féloff,remélem elfér.... -
(Kicsit olyan székelyesek az USA emberkék az, hogy a F22 csinálta képeket és bevetésen volt még nem jelenti azt, hogy bármit is csinált a városnézésen és a fotózáson kívül.) -
Postal 2? :D -
fonak #65597 Izrael úgy járkált be bombázni, ahogy akart, nem hiszem, hogy az USA-nak nagyobb problémát jelentenének. Miért a kérdés? Hiszen csak az IS-t támadják. :D
Azért van bennem is egy gyanú, hogy hamarosan a kormányerőket is bombázni fogják "tévedésből" vagy sikeres provokáció után (ahogy meg is üzenték, hogy ha rájuk lőnek, bombázni fogják őket). -
JanáJ #65596 A szír légvédelem mennyire lehet most acélos? -
Az ugye megvan, hogy ezek a HARM-mal SEAD képességgel rendelekző gépek? Ez az elnyomás. Ha ezekre nincs semmi, akkor jöhet az F-22, aminek bár nincs SEAD képessége, de elnyomás után azért elég jó ráhagy. -
Ha elolvastad a cikket akkor leirják, hogy második hullámban mentek a raptorok, tehát ha tartottak volna bármitől is akkor nem az f18-asokat és falconokat küldik be első hullámban.
Ez szimplán propaganda. Máskülönben miért közöltek volna képet róla és emelték ki hogy a raptor tette. és nem hiszem hogy az a tucat raptor segitette volna ki őket ,mert kevés gép lenne ott. -
Attól azért igen messze van. Hogy miért küdték azért azt így kategorikusan kijelenteni nem lehet. Az is lehetséges, hogy tartottak az esetleges szír légvédelmi reakciótól vagy akár azt, hogy más kapacitás már nem volt. Az, hogy első éles bevetése volt, az már lehet, hogy csak a "bónuszpálya" volt. -
Pedig cm-es felbontást is tud a radar ha jól rémlik DE gondolom nem azért küldték az F22-est mert lopakodnia kellett volna ,csak hogy elmondhassák, hogy volt éles bevetésen. -
Nem F-22-ről készült a kép, az biztos. A HTKA-n és AP blogon is ez a téma. -
f22 első bevetése
Lehetséges, hogy a radarnak van ilyen felbontása? Vagy másik gépről készült a foto és esetleg a megjelőlés is ? Bár GPS bombát irnak ahhoz nem kell . -
JanáJ #65589 Ebben igazad van. A másik fele az. Csak szerintem ezek nem sokat számítanának egy tankokkal is vívott ütközetben. Kb kerekítési összegek lennének, még úgy is, hogy amit eltalálnak, annak tuti lőttek. -
A tökéletes fegyver és a tökéletes álca :)
-
Szíriai videókat nézve néha nemárt ha több van a jóból, de a magyarázat ha jól sejtem az lehet, hogy ez az aktív védelem pontosan a rakétával szemben indít egy töltetet és ennek pontos koordinátáját bent a tankban azonnal láthatják és kb egy gombnyomással célra állhat a löveg és már mehet is a válaszcsapás . -
YukapoppSimon #65586 Egyetértek.
Utoljára szerkesztette: YukapoppSimon, 2014.09.23. 22:24:36 -
Azért akkor sztem már régen rossz ha naponta vagy bevetésenkén 4x akarnak telibelőni , hogy nem tudsz utántölteni belőle. -
YukapoppSimon #65584 "ha kifogy a négy töltet..."
Fehér zászló,ágyúcsőből? :-)
Arena slow m.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
YukapoppSimon #65579
Itt írnak olyat, ha jól veszem ki Trophy lenne az aktív védelme .
Valami ilyen csak 4-es kiszerelésben, ha kifogy a négy töltet akkor mi mano lesz ?
A Merkava-s verzió talán jobb, több a muníció, + automata újratöltő .
JanáJ #65577
Na hát igen nem egy minden bokorban található RPG kategóriák:)
-
Miből gondolod, hogy én ilyet keresek? A kisebb mozgékonyabb dolgok érdekelnek, ez nem munkába járós ez nyaralós ,hogy minden cucc elférjen benne.
DE jó poén lehetett vicces figura. :)
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.23. 21:40:31 -
-Janáj-
Bill2, Spike, Type 01 LMAT, OTOMAS, NLAW, Javelin, ...
-Repvez-
Van eladó paripa, fajántos munkába járós neked pont jó lenne halk és keveset fogyaszt :)
--------más------------
Ha jól veszem ki 47 Tomahawkot indítottak, az nem semmi.
http://foxtrotalpha.jalopnik.com/heres-everything-we-know-about-the-airstrikes-against-i-1638078637 -
YukapoppSimon #65579 0:49-nél az nem aktív védelem? -
Freeda Krueger #65578 De a másik fele az...Az a válasz a kérdésedre.
-
JanáJ #65577 Ezeknek kb a fele nem gyalogsági fegyver. Ezt azért említem, mert Molni azt mondta, hogy ugye felülről minden tank könnyen felnyitható. Kérdés ezekből a felülről jövő fegyverekből mennyi lenne a harcmezőn. Már a gyalogok által hordozhatóból. Mert egy harci heli, vagy repülő eddig is könnyen felnyitotta szegényeket. A többi tüzérségi lövedék, bomba, rakéta inkább a pontosságával lett veszélyesebb elődeinél. Szerintem... -
Freeda Krueger #65576 Majdnem minden jelentősebb haderőnek van ilyen" top attack" fegyvere.
itten...
link -
JanáJ #65575 Hát végül is az atom bomba is felülről jön. :-) Én a gyalogsági fegyverek közül vártam volna a válaszokat. Az összes többi eddig is adott volt. Ha a szemből támadó orosz cuccok felnyitották a Merkavákat, akkor gondolom szinte bármi mást is. -
Freeda Krueger #65574 Igen,de mintha túl beleélnétek magatokat a nagy semmibe...
Persze lehet félreértem a társaságot..
A concerpcióból még bármi lehet,az is hogy csak egy proto marad.Lásd TV sorozat...
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2014.09.23. 15:26:41 -
-
Erről jut eszembe félfüllel halottam a rádióban, hogy a hétvégén fesztivál volt Olaszországban a "Levegő napja", de lehet tévedek és lezuhant egy híres olasz műrepülő, és még vagy 3 baleset is volt további helyszíneken ha jól hallottam a munkahelyi zajban mintha egy helit is megemlítettek volna ha.
-
Nukleáris bombánál nem a szél fújná a füstöt hanem füst a szelet :)
(leegyszerűsítve)
-------más-------
Egy pár darab felülről kopogtatós :)
Bofors STRIX
Bofors 155 BONUS
Kitolov-2, Kitolov-2M
GRAN
Krasnopol
MLRS Smerch
BLU-108
Excalibur
bónusz ez a zene nem semmi egy tankelhárító rakéta bemutatása közben :)
http://youtu.be/z1sPHnsWX3w?t=1m39s -
Ostrava 2014 finn Hornet demo.
-
Tutira nem nukleáris fegyver. -
A koncepció hibáira hívtuk fel a figyelmet. Szerintem ez a két szék közt a pad alá esete... -
A kínaiaknak is van valami Javelin féle rakétája. HJ-12 ATGM