-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
59th LeFty #65500 Sziasztok!
Újabban F-16-ozásra adtam a fejem, és nagy kérdések merültek fel bennem :) Van valamilyen ULTIMATE F-16 oldal amin összegyűjtve létezik a külön országok verzióinak specifikációi? És itt nem arra vagyok kíváncsi hogy húsz éve vettek block32-est akárkik, hanem hogy tényleg ma mire képesek. F-16.net, meg ez az oldal és társai már megvolt....
http://www.worldwide-military.com/Military%20Aircraft/US%20Fighters/F-16_Falcon_EN.htm
DE itt nem igen vannak jelenlegi képességre vonatkozó adatok. Márpedig az F-16 elég LEGO kategória, az van benne amit beleraksz, a régi block 15-ösök is ma már JDAM-ot hajigálnak.
Például a görög 16-osokon ASPIS EWR rendszer van, a lengyeleken meg nem. Mégis kívülről első pillantásra hasonlítanak. OK, nagy kérdések ott már nincsenek, mindkettő super mega über falcon, de azért nem mindegy hogy valakinek APG68 V5 vagy V9 radarja van. Furcsálltam pl. a görög gépeken a 600gal-os pótost, mintha úgy emlékeznék hogy csak az izraelieknek van. De inkább érdekelnének a régi 16-osok, hogy pl. a belga gépek, amik MLU-t kaptak, azok valamit azon felül kaptak-e még. Pl. JDAM képesség, ami ugye nem jött alapból az MLU-val. (abból is a manó tudja hány csomag volt)
na ilyen apróságok :D
Molnibalage számítok rád :)