10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Gundark 1 1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "A Kádár rendszer sógor koma rendszer volt" Most meg uram bátyám világ van mint anno a horthy korszakban :) Lásd Móricz : Rokonok. Volt egy "nagy dolog" ami már soha nem lesz, és most hiányzik a "zembereknek" a létbiztonság.

Ma ha kidobnak meghalhatsz szépen az utcán aztán szeva. Amikor meghalt édesapám, éppen minimálbérért dolgoztam. Gondoltam kérek némi segítséget az önkormitól. Ahol megtudtam hogy túl sokat keresek, és vannak nálam szegényebbek is és ennyi pénzből dőzsölhetek. Szóval sok minden változott és sok minden nem.
    Nekem mint 72-ben születettnek nincsenek rossz emlékeim erről a korszakról. De ne keverjük össze a rákosi féle uralommal. Nem véletlenül pattant ki 56.
    Sok minden úgy volt ahogy írod, pl a középsuliban már kemény rokkerek voltunk, és igen lenéztünk az egyéb vonulatokat :)

Lehet hogy egyetemre nehéz volt bekerülni, viszont volt a kétkezi munkának becsülete. Nem lenézték a cipészt meg a többit, és vicces módon meg is lehetett élni szakmákból. Viszont a szakember képzésünket faszán gajra vágta a nagy szabadság. Most kiváló pizzafutárokat és mosogatókat képzünk az egyetemeken angliának.