10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semennyi kerdest nem akarok. Kiragadsz tenyeket amik valoban negativok voltak, minhta csak ebbol alt volna a vilag akkoriban. Lehet hogy azert mert en videki parazstgyerek vagyok, de nekunk volt mit enni. Volt haztaji, sajat szollo, gyumolcs amibol volt bor palinka stb...lehetne sorolni de latom felesleges. ha valakiben zsigeri belenevelt ellenszenv van azon nem lehet esz ervekkel, elo peldakkal sem segiteni. Pedig az en szuleim sosem voltak partagok, sot apam egesz csaladja maszek volt egesz eleteben. Vajdasagi "bevandorlo" magyarok voltak. A Front elol menekultek, elobb szegedre majd onna kecskemetre. Oseim jo hirben allo femmegmunkalo csalad volt.(nehezgep-esztergalyos) Mindig volt betevo, es munka is....szoval nekem nem kellenek a peldak. Sokat szivtunk azert mert nem lepett be apam a kommunista partba..o egyebkent autoszerelo volt....anyam ertelmisegi. En mas nevelest kaptam. Olyat hogya kemeny munka mindig meghozza a gyumolcset, nem kell fanyalogni, lazadni. Dolgozni kell!...de anyai agon "se jobb a helyzet". nagyapam orosz hadifogsagbol jott haza megse szidta sosem a muszkakat csak ha kerdeztek elmeselte miket muveltek....minden csak neveles es csaladi kultura kerdese. nem vagyunk egyformak! mint mar leirtam en tudok egyutt elni a mas velemenyuekkel...ha valaki nem akkor csak anyit kerek hogy ne akarjon a kepere formalni. hagyjon beken. pont.