10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    En reszemrol nem akarom tagadni. Azert persze nem tapsikolok minden lepesukert. Sot. Helyen kezelem oket. USA-t sosem szivleltem. A nyugati kulturaval sincs semmi bajom. Pedig en meg az "atkosban" szocializalodtam, raadasul rendszeridegen kornyezetben. Talan ezert van az hogy mindent szamitasba veszek, nem vakon vagy demagog modon allok dolgokhoz.
    Az hogy szimpatikusak az oroszok az nekem a 2VH-s tortenelembol jon. Gyulolom a nacikat, amit muveltek europaval, es szegyellem hogy a magyarok mellejuk alltak. (persze azzal is tisztaban vagyok hogy sok valasztasuk nem volt). Nem nincs zsido felmenom, sot svabok vannak.

Gyulolhetnem nemeteket is, nem teszem. Az egy masik nemetorszag volt es a mai oroszorszag is masik orszag mar mint akkor volt.

Az hogy az oroszok megszalltak minket, az nem vita targya. Az sem amiket muveltek. Epp csak attol nyilik ki a bicska a zsebemben hogy egyesek (nem feltetlen itt) ugy allitjak be mintha a masik oldal soha nem csinalt volna ilyeneket, vagy meg kulombeket. Sot ahogy a nyugat intezi a 2VH utan a dolgait, a hatterben.. nah szoval ez nem is ide valo tema, egy par sor mellett lehet jokat beszelgetni errol, nem ellensegeskedve, mintha mindig ellenseget kellene keresni. (Igen van nagyon jo nacionalista baratom, sosem tudjuk (nem is akarjuk) egymast meggyozni, megis jokat dumalunk ha osszejovunk)
    Az meg hogy azert kell utalni az oroszokat mert megszalltak minket?! Szerintem eleg szuklatokoruseg. Annak is volt pozitiv oldala, epp csak ma mar divat ezt is letagadni.

En bekesen megferek azokkal akik nem igy gondolkodnak mint en, csak nem szeretem ha buta modon betamadnak azert mert mashogy gondolom a dolgokat.
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.08. 22:15:28