-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
/Figyelj nem tudom mi a problemad, de hogy valami van az biztos. Alapvetoen nincs semmi gond a hozzaszolasaid mondanivalojaval, csak a stilusoddal. Azzal az allando sertodott, "dogoljon meg mindenki" hangnemmel ahogy kommunikalsz. Neked ez biztos jo, de en nem kerek belole. Nem kotelezo se reagalni arra amit irok se frocsogni ra. Ha kulturalt hangnem hozzaszolsz akkor fogok beszelgetni rola. Ezert van a forum nem azert hogy M.Balazs leoltsa a vilagot./
Konkretan: - Ha mar ilyen szep tamado hangnemben irkalsz arra amit irtam, felvetettem, erdekelven hogy masoknak vajon errol mi a velemenye. Ugyan mond mar meg, idezd be hogy hol irtam azt hogy ettol hol "omlik ossze a vilag", vagy hogy ez barmin is sulyosan valtoztatna . Mondandombol szerintem elegge egyertelmuen leszurheto hogy arra utaltam hogy kemenykedik mind ket fel ,es ez nem biztos hogy jo irany, vagy barmi jot hoz a jovoben. Tekintve mind ket felet. (EU vs Oroszok)
"Egyébkét hol bújkáltál évekig? A 2000-es évek közepén aktív voltál it az sg-n és máshol is, aztán eltűntél."
Kezdesz szemelyeskedesbe belemmeni. Nem tuntem el, sg-t olvastam, aki akart megtalalt (pl. Cifu is). Egyebkent ha mar annyira kivancsi vagy a maganeletemre, ugy hozta az elet hogy tobb olyan dolog jott ami fontosabb volt annal hogy sg forumra irkaljak. Most viszont mar van ra idom.