10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • fonak
    A balti államok a NATO tagjai, ha cserbenhagynák őket, lehet lehúzni a NATO szerződési papirosait a wc-n.
    Oroszok aligha akarnak inváziót végrehajtani, a cél inkább a "DNR" és "LNR" fenntartása a transznisztriai, abháziai, dél-oszétiai minta alapján (mivel az ukránok közel álltak hozzá, hogy ezeket felszámolják, muszáj volt fokozniuk az orosz beavatkozást), esetleg ezen felül egy szárazföldi korridor elfoglalása a Krímhez. Persze az orosz nacionalisták rajzolgatnak térképeket, ahol több mint a fél jelenlegi Ukrajna orosz terület, beleértve a teljes Fekete-tenger parti részt Odesszával, vagy Putyin kijelentheti hogy két hét alatt Kijevben lenne, ha akarna, de ezeknek nincs túl nagy realitása szerintem, mert a nyugati kormányok akkor már nem tehetnék meg, hogy ne kezdjenek legalább fegyvereket szállítani az ukránoknak nagy tételben, az pedig elhúzódó háborút jelentene. Szerintem az orosz közvélemény sem tolerálna egy ilyen szintű vérfürdőt sokáig, Ukrajna kicsit nagyobb, mint Csecsenföld.
    Szerintem abban bíznak, hogy a nyugat nem vállal be új hidegháborút, pláne forró háborút Ukrajna keleti végeiért, hanem benyeli a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2014.09.07. 12:35:12