-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Szerintem ez nem igaz. Ott van az a példa, amikor a falklandi háborúban a kontinensre akarták dobni az SAS-t, hogy a repülőtéren rongálja meg az argentin vadászgépeket. Pontosan nem tudom mi történt, aki vezette volna az SAS-t ott a terepen kétségeit fejezte ki, hogy élve visszajönnek. Leváltották egy olyannal, aki nem így látta, vagy nem érdekelte, hogy visszajönnek-e valaha.
Az elképzelésről hallottam, de a második fele nekem totál UL-nek tűnik, mert arról meg soha. Pontosan azért nem valósult meg, mert beáltták, hogy ez öngyikos küldetés és nem érné a kockázatot vállalni meg a várható haszon fényében sem... Eleve ott keződik, hogy a rajtaütés pillanatában senki sem garantálhatta, hogy mennyi vagy egyáltalán lesz ott argentín gép...
1991-ben a Bravo Two Zero-n kívül egy másik SAS egységet is ki akartak rakni terepen. De ők amikor megérkeztek az LZ-re és körülnéztek ki se pakoltak, nem szálltak ki a helikopterből. Visszamentek. Megtagadták a küldetést.
Erről sem hallottam semmit.