10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Massari
    Csak érintőlegesen tartozik ide gondoltam azért idelinkelem , mert eddig a feljavított Marder Mbt -ről értékelhető publikus leírást nem nagyon találtam , de ez mintha az lenne:
    http://survincity.com/2012/03/medium-tank-of-bmp-diverse-upgrading-machines/
    Az effektiv lőtávja ilyen felépítménnyel egy másik oldal (military-today) szerint 3km körül volna, ami hiányzik ebből a cikkből.
    Nekem is kezdenek tetszeni a 105mm-esek mert "egy második vonalas tanknak" amit csak azért tart az ember hogy azért ne hiányozzon , egyelőre talán nem is kell jobb egy ilyen konstrukcióban.
    Svédek sem bírták ki nekik is a legutolsó Cv90-esük egy cvct105-ös amit bemuttak. - ez az egész természetesen zárójeles a marderral és egyebekkel kapcsolatban amíg az ember nem ismeri a konkrét árakat . Végén lehet kiderül hogy egy cv90 [[légvédelmi- tüzér is, akárcsak a centauro esetében]] a legjobb vétel, csak azért tartják drágának mert arról rendszeresen van híradás (¿?) - szóval csak okoskodok . De végeredményben az univerzális felhasználású vagy moduláris koncepciók szvsz több figyelmet érdemelnének, azok részéről akik nem rendelkeznek megfelelő anyagi forrásokkal... stb.