-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nem tudom, ki írja a szabványt? DOD, US Army? De ugye nem valami vacak termék az eredmény?
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tapasztalatról nem írtatok / nem írtak a fórumozók. Feltettem a kérdést az Airsoft (Sport fórum / Általános) topikban is.
Lehet, hogy rendelnék ilyen dioptriabetétes védőszemüveget. Munka miatt és közlekedésben okoz problémát a videóban látható, enyémhez hasonló civil szemüvegem. Munkában nagy sebességű apró tárgyak szemen találnak akár úgy is, hogy valószerűtlennek tűnő mandinerekkel utat találnak a szemgolyóhoz. Bogarak, nyárfavirág bejut a lencse és a szem közé és a kettő között vergődik. Ez kerékpározás közben többször okozott veszélyes helyzetet. Minden évben ez megy. Most szeretnék változtatni.
Ha valaki hasonló problémával küzd, akkor szívesen veszem, ha privátban felveszi a kapcsolatot és közösen próbálunk megoldást találni.
Ennyi volt az [szin=red]OFF. Elnézést! Köszönetem nyilvánítom ki, amennyiben nem kerül törlésre a komment!.[/szin]