10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • qtab986
    Nem tudom, ki írja a szabványt? DOD, US Army? De ugye nem valami vacak termék az eredmény?
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tapasztalatról nem írtatok / nem írtak a fórumozók. Feltettem a kérdést az Airsoft (Sport fórum / Általános) topikban is.

Lehet, hogy rendelnék ilyen dioptriabetétes védőszemüveget. Munka miatt és közlekedésben okoz problémát a videóban látható, enyémhez hasonló civil szemüvegem. Munkában nagy sebességű apró tárgyak szemen találnak akár úgy is, hogy valószerűtlennek tűnő mandinerekkel utat találnak a szemgolyóhoz. Bogarak, nyárfavirág bejut a lencse és a szem közé és a kettő között vergődik. Ez kerékpározás közben többször okozott veszélyes helyzetet. Minden évben ez megy. Most szeretnék változtatni.

Ha valaki hasonló problémával küzd, akkor szívesen veszem, ha privátban felveszi a kapcsolatot és közösen próbálunk megoldást találni.

Ennyi volt az [szin=red]OFF
    . Elnézést! Köszönetem nyilvánítom ki, amennyiben nem kerül törlésre a komment!.
    [/szin]