-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Alanyi jogon neked nem jár fegyver ,sem másnak. Még ámerikában sem.
Ha meg tudod indokolni és az indokok nyomósak most is lehet önvédelmi fegyvered.
Másik. Ki az aki alkalmas. Felvázolsz pár dolgot ami szerinted alkalmassá tesz valakit. De ez közel sem így működik.
Lehet ,sőt biztos vagyok benne,hogy jelenleg (a korod leszámítva) te sem vagy alkalmas ha rendesen megvizsgálnának,eleve a hozzáállásod már necces.
A FEGYVER NEM JÁTÉK! A FEGYVER EGY ESZKÖZ! mégpedig azért van létrehozva,hogy egy másik emberben kárt tegyünk vele,és az én meglátásom az,hogy ezt a lehetőséget lelkes amatőröknek nem szabad megadni.Erre vannak a megfelelő szakmák,lévén a fegyverrel bánni,pláne jól bánni bizony ugyan olyan szakmai hozzáértést igényel mint bármi más az életben. Műkedvelők menjenek a lőtérre puffogtatni ,ott megtehetik gond nélkül felügyelettel.
Tudom nem tetszik neked ez ,lehet példálózni más országokkal ,(mondhatnám cinikusan ki kell menni oda élni) de itt hál istennek az emberek nem (legalábbis nagy többségben) akarnak fegyvereket a lakásukba.És azt se szeretnék,hogy a szomszédnak legyen,legalábbis én így vagyok vele. A fegyver nem jó ,attól mert van neked még nem leszel biztonságban és nem fogod jobban megvédeni magad,pláne ha aki fenyeget annak is van. És a fegyver azért sem jó mert ha ne adj isten lelősz valakit egy életen át cipeled a terhet,nem olyan könnyű dolog megbarátkozni ám a tudattal,hogy legyilkolunk valakit,valakiket.
Sorolhatnék még okokat ,de szerintem elég ennyi.