10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Boconadi
    Biztosan én vagyok az elfogult, de ha egy olyan környezetben élsz, ahol egy összeszolalkozast, komplikaciot, ellentet, szoban, vitaval, egy pofonnal, barmivel ami "ertelmes", es nem halalos eszközzel nem lehet megoldani, ott mar eleg nagy a problema. Ti fenyegetve erzitek magatokat? Szinten nem a Ti hibatok. A tarsadalomnak, neked, vagy a meghatarozo környezeted hozzaalasanak kell megvaltoznia, nem pedig löfegyvert adni mindenki kezebe a problema megoldasara. Ha pedig csak hobbibol szeretsz fegyvert tartani, most is megteheted.
    Az az igazsag (szerintem), hogy mindenkiben megfordul egy kis düh, vagy ellenerzet a masikkal szemben, es ezt mindenkeppen szelsöseges peldakkal dobalozva pörgeti le az eszeben. Pontosan ezert cselekszik az ember varatlan helyzetben "tudatan kivül". Pont ezert nem kell mindenkinek löfegyver. Egy ismeretlen és/vagy varatlan helyzetben, ugysem ugy viselkedsz ahogy betanultad. Szerintem. (Az mas kerdes hogy azokat maskepp tudod kezelni, mint az "atlag")