10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Her Laca
    "Fura az ember, hogy mennyivel jobban felkapjuk a fejünket arra ha lelőttek valakit, mintha elütöttek valakit."

Ha baleset akkor semmi különbség. legalábbis én nem gondolom,hogy jobban "felkapnám" a fejem .
    Csak míg a lőfegyver az azért van kitalálva,hogy megnyúvasszunk valakit,addig a gépkocsi az ugye nem.Ergo ha van egy fegyvered és még különböző jogosítványokat is kapsz (értsd könnyítéseket ) a használatára vonatkozóan,akkor azért hamar eldördülnek azok a visszavonhatatlan lövések.

Fecska!

Mert egy kézi lőfegyverrel jobban megtudnám védeni a családom te úgy gondolod? Leéltem már közel 50 évet és még az ismeretségi körömben sem volt olyan szitu ,hogy ilyesmi szóba került volna.De szerintem te se tudsz példát mondani.
    Mindamellett ha nekem fegyverre volna szükségem ,mert úgy érzem ,hogy az KELL!!!! ,ígérem neked,hogy 2 órán belül lesz is ,és pont nem érdekelne ,hogy törvényesen e vagy sem.

Én a XV ben nőttem fel ,mondhatnám ifjú koromban azért láttam ezt azt a Döcher Gyuri cimbim volt egy suliba jártunk (na még mázli,hogy mikor rommá lőtték nem voltam a lebujba), és még sorolhatnék pár arcot akik meredekek voltak ,a fegyver az nem egy ritkaság számba menő volt ott akkoriban arrafelé,de nem emlékszem olyanra,hogy átlag embert ,vagy a családját atrocitás ért volna.
    Mondom nem értem ezt a rettegést ,de tegyük fel az otthonomba bejön valaki akit nem hívtam ,akkor van jó pár eszköz úgy hirtelen amivel agyonüthetem,nem kell ahhoz nekem pisztoly:)
    Mindamellett jártam a szlovákoknál,de nem tudom ,hogy minden 10 edik embernél van e önvédelmi fegyver ,mert ha volt is nem mutogatta minden 10.ik,én meg nem mentem oda megkérdezni őket . De majd pótlom:)