10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Her Laca
    Bezony scifi és ez így van jól. Bele sem merek gondolni mi lenne ha a "nyugodt ,kulturált ,udvarias stb" honfitársak tömegesen önvédelmi fegyverhez jutnának.
    Hétvégén a piacon. Jól szituált úr áll a sorban olyan 60 év körüli,előtte egy hölgy hezitál a péknél,én már végeztem. Jól szituált úr ingerülten odaszól,hogy ő nem ér rá és még jó cifrán káromkodik is . Hölgy mondja (ő is "kulturáltan" ) ,hogy fogja be. Úr erre udvariasan,hogy bekaphatja a faxát. Erre odaszólok,hogy de uram! Hogy képzeli ezt ,uralkodjon már magán. Na erre én lettem az újabb célpont. Jót mosolyogtam a dolgon ,de tele ilyen fusztrált alakokkal az ország,és meg nem mondja róluk az ember. Vagy a közlekedésben amik előfordulnak. És akkor ezeknek önvédelmi fegyvert? Lenne itt vadnyugat asszem.
    Mert nem én kérvényezném (eleve nem szeressem ),hanem akik kisebbrendűségi komplexussal rendelkeznek.
    Vidéken meg ahol napi szinten vannak a szomszéddal a perpatvarok ,na ott aztán el kéne egy shotgun:)