-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Idézném Laca kollégát:
"Senki sem mukkan ahol ott vannak.
Én se hőbörögnék ,vagy te se lássuk be:) "
Persze, hogy ünnepelnek... eddig miért nem kérték, hogy had lehessenek oroszok? A végleget meg várjuk meg. Szerintem a minimum hogy ezután a Krím Orosz fennhatóság alá kerül. De lehet, hogy egész Kelet-Ukrajna... Mert majd ott is "örülnek nekik"... Mint a németeknek Ausztriában meg Ukrajnában. Sőt annak idején a szovjeteket is felszabadítóként ünnepelték sok államban... aztán észrevették, hogy nem nagyon akarnak elmenni :D Itt is mi volt? Először azt mondták nem akarnak leválni és nem akarnak felesleges feszültséget. Majd hirtelen Krími Autonóm Köztársaság... most meg már egyenesen Oroszország része akar lenni... Csak nekem gyanús? :) Az oroszok vannak az egész mögött... állítom még a tüntetésekhez is lehet közük. Ha az nincs akkor Janukovics uralmának lehet hogy vége idén, és jövőre már más az államfő. Aki lehet, hogy nem ennyire orosz barát és feléleszti az EU/NATO tárgyalásokat. Na? Akkor gyártsunk még összeesküvés elméleteket? :)