-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nagyon nem akarok én szakérteni,meg nem is igen konyítok a dologhoz,de én azt gondolom,hogy nem fogják erővel magukhoz csatolni semelyik területet sem. Addig maradnak amíg nem lesz egy általuk is elismert kormány Ukrajnában (ehhez kell a katonai demonstráció,hogy ezt elérjék) majd max kiíratnak egy népszavazást a hovatartozásról ,ami a lakosság összetételét nézve keleten és a mostani reakciókat is figyelembe véve az embereknél,nagyjából borítékolható ,hogy milyen véget is érhet. Így a kecske is megmarad és a káposzta is. De már az is elég ha Orosz barát kormány lesz. Az Ukránok szegények,a hadseregük sincs valami jó állapotban,no meg ott se hülyék az emberek ,nem hiszem,hogy neki akarnának menni az orosz hadseregnek. Látszik,hogy sokan átálltak már.
Ha az oroszok elkezdenének lövöldözni elvesztenék a lakosság szimpátiáját ,azt meg nem hiszem ,hogy akarnák.
Most olvastam,hogy 600 önkéntes jelentkezett kárpátalján a felhívásra,hogy megvédjék ukrajnát.Mit ne mondjak ,nem egy acélos mennyiség.Ebből is látszik,hogy az emberek nem akarnak harcolni.