-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A legtöbb fegyvernél nem csak a tömeggel, hanem a hellyel is számolni kell. Azon felül egy bizony mennyiségnél többet egyszerűen értelmetlen cipelni, mert feleslegesen nagy tűzerő és a kezelés lesz inkább csak problémás.
Igen, ezt én is megjegyeztem a #63634 kommentben. A ténylegesen maximálisan hordozható AGM-176 Griffin A szám meghatározásához alapvetően kell ismerni a Herkulest, és a fegyvert, meg azt, amire az ember képes, aki a gépen dolgozik vele abban a szűk térben. Nekem meg felszínes ismereteim sincsenek ezekről.
A maximálisan hordozható AGM-176 Griffin A szám pedig csak a felső határt jelenti. A vadászgépek se teljes fegyverzettel és full feltöltött üzemanyagtankkal szállnak fel minden alkalommal. Ezt így van. Végül is mindent az határoz meg, hogy aktuálisan mit várunk el, mi kell az adott feladat végrehajtásakor. Csak próbáltam beleférni egy karakterszámba. Végül is csak a gondolataimat osztottam meg, amik nem olyan érdekesek.