10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Nem annyira szakszerüen, de azt mondtam amit Molni. Minek 72 bomba? Ami ennyit igényel az nagy falat a gépnek, ami nem arra meg ott vannak a vadászok.
    A bombázók eleve "luxus" cikkek, csak a nagyoknak van. A kicsiknek meg jó erre egy vadászbombázó, max több kell.

A szükség nagy úr, de az AN-2-es nem egy előre tervezett dolog volt. Ha már terveznek rá, akkor jót. Hülye példa, de kb mintha azt mondanád, hogy a logisztikai teherautóra tegyünk egy hátrasiklás nélkülit és akkor már jó hk.-nak. :-)

A Horvát háború hősei és én c. könyvben volt olyan hogy átküldtek egy vagont a szomszéd faluba tele tömve robbanó anyaggal v. gázzal. Elvitte a fél falut. Bevált. Ettől még nem kezdett senki vasúti bombát rendszeresíteni.
    Asszem orosz pilóták játszották a II. VH-ban hogy felmentek magasra, onnan elvitorlázgattak, majd bombáztak, haza felé meg megint ez és így nagyobb lett a hatótáv, mégse így repül a B-2-es. :-)
    Én sem trolkodásnak szánom. Ha megtalálod az AN-2-es storyt, küld el pls.
    Én eddig csak arab rögtönzéseket láttam, de azok bénák voltak.