10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    na, ideólálkodok egy pár kérdés erejéig.

sajnos a rádióadás netes verzióját nem találom sehogyansem, pedig egy órája keresem, jó lett volna linkelni. arra lettem volna kíváncsi, hogy a fórumozók közül ki mennyire ért egyet az ott elhangzottakkal. ha megvan mégis belinkelem. de valami olyasmiről volt benne szó, hogy hogyan jöttek létre a mai nukleáris hatalmak, ki hogyan fejlesztett vagy vásárolt technológiát, illetve hogy a további stabilitás egyik eleme az, hogy legyen továbbra is egyensúly, tehát nem igazán baj ha irán rendelkezik vagy rendelkezni fog atombombákkal. nyilván ezt sokkal részletesebben a músor keretein belül

a másik kérdésem az lenne, hogy én bár nagyon bírom a világpanorámát és szaniszlót, de néhe azért elég elképesztő dolgokat szoktak állítani a sok más, egyébként eltitkolt igazság és "leleplezés" mellett. ami nekem szemet szúrt az utóbbi időben, hogy 3 adásban is elhangzott részükről, hogy Hitler csak azért nem rohanta le Svájcot, mert meg akarták hagyni tartaléknak a bankrendszerét és magát az országot egy esetleges elvesztett háború esetére a felső náci vezetésnek.

kérdésem : nem azért nem támadta meg, mert egyrész a terepviszonyok miatt aránytalanul nagy idő és emberveszteségekkel járt volna az elfoglalása ? hozzáteszem, én nem igazán vagyok járatos a haditechnikában ilyen szinten, de nem igazán értettem egyet a músorban elhangzottakkal, hogy két hét alatt bekebelezhette volna svájcot....

harmadik pedig hadd ajánljam ezt a cikket, kérem nem törölni, mert csak érdekességképpen és nem vitaindítónak szúrom be :

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/snowden-feltarja-haarp-globalis-gyilkos.html#.UqZOjJ2CvzM