10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Rue East
    igazán jó dolog, hogy te ilyen lelkes vagy és azon nyomban rápörögtél a témára, bár sajnálatos módon pont ennek köszönhetően kicsit tovább gondoltad, kiegészítetted az én mondataimat és ezekre reagálva, tulajdonképen önmagaddal kezdtél el vitatkozni, ami szerintem elég felesleges
    csak hogy konkrétumot is említsek, miután többször átolvastam a hozzászólásomat, keresve azt a részt amelyben az AIM-54-et "pontatlan szarnak" neveztem, vagy csak utaltam is volna a pontosságára, hirtelen eszembe jutott, hogy nem is írtam ilyet (hiába, néha feledékeny az ember), hanem csak azt kívántam érzékeltetni, hogy egy képzeletbeli skálán az iráni és az amerikai harci eredmények a rakétával kapcsolatban meglehetősen nagy távolságra helyezkednek egymástól, noha az amerikaik mintája bántóan kicsi (de erre mintha utaltam is volna)
    tovább mozogva ezen a vonalon, szintén nem értettem, miért kéne nekem a katonai repülésről szóló dokumentumfilmeket felsorolni, főleg azt nem, hogy miért csak az utóbbi évekből, mert sem a hozzászólásom alkalmával és ezzel összhangban pedig gondolataimban sem konkretizáltam a dokumentumfilmeket téma és időrend megkötésekkel
    be kell valljam őszintén, én nem vagyok egy túl sikeres ember, és sajnos a tájékozottságom is hagy maga után némi kívánnivalót, így nincsenek meg hozzá az erőforrásaim, hogy vitába szálljak

ui.: tudom, hogy kicsit indiszkrét így neked szegezni a kérdés, de te olvastad a lentebbi, szóban forgó könyvet? mert lehet érdekes lenne a véleményed, például mert nagyrészt iráni pilóták interjúin alapszik, bár nyilván úgy van ahogy mondják, de azért még is csak jobb lenne a laikusok számára egy kis megerősítés