-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
és mára már biztosan nem üzemel, hiszen a műholdak élettartama átlagosan fél év volt.
Ezt boncolgassuk már, mert Encyclopedia Astronautica-tól a Svengrahn-ig nagyon sok infó van a fellövésről, balesetekről, de arról nem találtam semmi konkrétumot, hogy véglegesen üzemképtelenek lennének ezek a műholdak. A MET vonal az oké, hogy egyszer csak megszakad, de ez nem jelentheti azt, hogy a műholdakat egyszerűen ideiglenesen inaktívvá tették (alvó mód
) és a PPM-AM, vagy tartalék frekivel dolgozó rendszer várja az aktiválási parancsot?
A BESZ-5 reaktorok névlegesen 250, de min 70 évig képesek áramtermelésre, a fél éves élettartam még hidegháborús légkörben is megalázóan kevés és pazarló.
Utódműhold(rendszerek) képesek átvenni a Legenda műholdjainak szerepét (PPM-AM telemetrián kommunikálni) a rakétával, hadihajóval? A Brahmos már a Glonass jelét használja, ebből indultam ki. Az FDMA elvileg képes PPM-AM jelek továbbítására is.(?)