-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nincs olyan pilóta sem olyan üzemeltető személyzet, aki ismerné ezen gépeket.
Azért ez így nem igaz, például a QF-4-esek a mai napig repülnek, azokat is karban tartják és táv-vezetik, ha az F-4-eseket vesszük. Szóval az üzemeltetési tapasztalat és szakembergárda (aki kioktathatja szükség esetén sebtiben az új személyzetet) rendelkezésre áll ennél a típusnál. Az F-16-osok esetében is ugyan ez a helyzet, ahogy az A-10A-k és még jó pár típusnál. Nyílván az F-105-ösöket már aligha fogják feltámasztani...
Ahhoz, hogy ma feltámassz egy F-4 századot szerintem alsó hangon 1 év kellene és tapasztalt pilóták, akik gyorsan alkalmazkodnak a géphez, de nyilvánvaló, hogy ők sem tudják a gép teljes potenciálját kihasználni.
Még így is sokkal kevesebb erőforrásból valósítod meg szerintem, mint a nulláról felállítani egy F-(XX) századot, vagy ezekkel egyenértékű UCAV századot. Én ennél többet nem is állítottam márpedig.
Szóval én nagyon sci-fi kategóriásan kezelem azt, hogy innen, még ha szükség is lenne rá, akkor repülne gép egyáltalán, nemhogy nagyobb mennyiségben.
Számtalan F-16-ost, F-4-est, stb. gépet támasztottak már fel innen...