-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#62173 Innen indult az egész. Én megjegyeztem, hogy milyen jó lenne, ha a felépítményt letehetnék, ha nem kell elvinni. A teherautó máshol hasznossá tehetné magát. Illetve akár a felépítmény, akár a teherautó szorul javításra, a másik nem esik ki a munkából. Ismered a mondást. Minden lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme.
Csere felépítményes gépjármű az lehet, de milyen célokról van szó és milyen szervezeteknek?
Én a tűzoltósággal kapcsolatban találkoztam a csere felépítményes gépjárművel. Tévében, nem személyesen. Szerintem a szervezetek bármelyike szóba jöhet, a felhasználás célja oly szerteágazó, hogy ha a komment kereteit kimeríteném még akkor se tudnám felsorolni. De egy konkrét példa, emlékezz vissza arra az orosz videóra, ami civil konténernek álcázott ballisztikus rakéta kilövőt illetve robotrepülő tárolót és operátor terminált tartalmazott. Ezek szerintem akár tömegpusztító fegyvereket is célba juttathatnak.
De egy konténerben lehetne rádiólokátor, kisebb műtő, tartály ivóvíznek, stb.
Szeretném ismét megjegyezni. Nem azt mondom, hogy legyen minden teherautó "svájcibicska". Csak úgy látom, ezt a lehetőséget nem használják ki.