-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Egyik gép sem átalakítható csapatszinten, legfeljebb depo level szinten, ami már az ipari nagyjavítás kategóriája és gyakorlatilag a gép részleges vagy teljes átépítését jelenti.
Persze ezeket olyan gyorsan nem megy egyikből másikba átalakítani. Ha egyáltalán lehetséges mindegyik esetében. Írtam korábban.
Nem ismerem mindegyik altípust, de gondolom van olyan változat, amibe az üléseket be lehet szerelni és személyszállító, vagy kiszerelni és akkor teherszállító, vagy azt a nagy bombát hordozhatja. De talán van olyan is amibe tartályt lehet telepíteni és akkor légi utántöltő. Láttam valami filmet a C-130 sokoldalúságáról. Mindenre nem emlékszem, de elég sok dologra/célra át tudták alakítani. Rövid idő alatt. Ipari háttér és mélyreható átépítés nélkül.
Egyik gép sem átalakítható csapatszinten, legfeljebb depo level szinten, ami már az ipari nagyjavítás kategóriája és gyakorlatilag a gép részleges vagy teljes átépítését jelenti.
Nem tudok vitatkozni. Erre a témára nincs rálátásom. Láttam a tévében ezt-azt. Annyit tudok, amit ott láttam és hallottam.
Nem olvastam végig a lenti eszmecserét,
Nem sokat vesztettél.
de valaki arról álmodik, hogy valami moduláris rendszerű harcjárművet kellene használni, amin cserélgetsz tornyot és mást? Mert én ezt nagyon rossz ötletnek tartom.
Pedig én örülnék, ha a sok [muhaha] honvédségi teherautó télen sószórót kapna a hátára és a közútfenetartónak besegítenének, hiszen ebben az országban ha beköszönt a tél, akkor megáll az élet. (És még vannak ötleteim.)
Még a hőerőművek is képesek leállni, mert hát ki gondolná, hogy a szén összefagy?! A vasúti váltók meg csak úgy befagynak.[malícia, nem neked szólt]
Mert én ezt nagyon rossz ötletnek tartom. N+1 okot tudok mondani, hogy miért nincs értelme. A haditechnikai eszközök mindig erősen specializáltak. Egy hk-ból néhány órás átalakítással nem fog senki pszh-t csinálni és egy pszh-ból tankit sem.
Tényleg nem olvastál vissza, de nem baj. A csere-felépítményes gépjárműről volt szó.