10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • qtab986
    A G36 felhúzókarja mellé tedd oda az FN F2000 hüvelykivető-alagútját, vagy a Beretta ARX-160 pár mozdulattal való átszerelhetőségét jobb vagy bal kezessé, de lehet emlegetni az An-94 kétlövéses rövid sorozatát, amihez egy acélkábeles, trükkös zárszerkezetet használ. Ezek így fejből...

FN F2000-re számítottam. Abba csak az eredeti STANAG tárat lehet betenni. Semmi mást. Közben USA + Izrael erői veszik a P MAG-ot. Szerintem a példájuk ragadós lesz. A videók szerint a TAVOR-al gond nélkül lehet bal vállból lőni. Ezek szerint az FN F2000 frappáns megoldást talált egy nem égető problémára. ARX-160 dettó. Tud jobbra és balra hüvelyt kivetni. De nem is bull pup felépítésű. Azért a németek felhúzókarja jobb, mint az olaszoké. Oké, végül is lehet frappánsnak nevezni ezeket.
    De szerintem az An-94 az egyetlen ezek közül, ami olyan előrelépés, aminek van értelme. De annak szó szerint és átvitt értelemben nagy ára lett, és csak gyakorlott lövész tudja az előnyét kihasználni olyan szituációban, amire a valóságban kicsi az esély.

Összességében kell nézni.
    Mindent. A Glock ott van a piacon, ahol a helye van. Ha a rendőrségre Glockokat akarnának rásózni, Simonyi Ottó azt nem fúrná meg. Ebben biztos vagyok.