-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
És pontosan az utolsó mondat az, ami miatt én úgy gondoltam, hogy repülni kellett volna az illetőnek.
Az én perspektívámból ez kb. olyan, mintha én szándékosan elkövetett gáncsoskodásomat - amit puszta sérődöttség táplál - a cég vezérigazgatója hozza helyre a partnercég vagy vevő vezérigazgatójával SOS módon tágyalva. Ezek után, ha nem rúgnak seggbe egy átlag melóst a versenyszférában, akkor semmi után...
Emlékszel még a "sztrájkoló" Skylabos személyzetre? Soha többé nem kaptak lehetőséget, pedig ott nem is ők voltak a hibásak, egyszerűen lehetetlen munkaterhelést lőttek be nekik.
Itt nem erről van szó, ha jól értem. Ez az ember játszotta a sértődötett és euromillárdok sorsát veszélyeztette, ami viszont az adófizetők pénze. Hoppá. Ez már a bűncselekmény határesete foglalkozás körében elkövetett szándékos mulasztással, ami különösen nagy anyagi kár okozásával jár.
Javíts ki, ha tévednék, de egy műszaki projekt vezetője az kap egy beosztást és dolgozik. Az alá/fölé rendeltség és diplomáciai húzásokhoz meg semmi köze. Ha nem tetszik neki a pozíciója, akkor mondja meg vagy húzzon a francba. Pontosan az ilyen esetek miatt az, ami miatt az EUs átlagpolgár azt mondja, hogy így semmi értelme a közös projekteknek és vicc az egész "együtteurópahurrá" eszme. Pont úgy mogyorózzák ezek egymást, mint Napóleon idején csak nem lőnek egymásra...