-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nem tudom milyen műanyag golyóról van szó, de ha arról amit az amik használnak akkor az igencsak jó dolog.
99%-ig biztos vagyok, hogy az a Simunition. Ők (Simunition) olyan lövedéket raknak a hüvelybe, ami képlékeny és át van itatva egy színes folyadékkal. Ahova becsapódik a Simunition lövedéke ott színes nyomot hagy. (Így magyarázták valahol egy videón)
Ez a kék gyakorló lőszer, a HK G3-ashoz a fórumon elhelyezett képek szerint valami más. A lövedékek nem képlékenyek, maradandóan deformálódnak. Szerintem közönséges műanyagok. Ezek nem színes nyomot hagynak az emberek ruháján, hanem véres lyukat.
De annyiban is különböznek Sabine Pearlman fotójától, hogy Sabine Pearlman-én a lövedék csúcsa piros és a lövedék belsejében gyanús, hogy még fém mag is van. A fémmag összetett, mert abban is látszik egy üreg és valami apró fekete tárgy. Ezzel egyben azt is mondom, Sabine Pearlman nem annak a lőszernek (de legalábbis a lövedéknek) a metszetét fényképezte le, amelyik lőszerről a m14forum.com fórumon írnak. Mivel a fórum képein nincs piros csúcsa a lövedékeknek.