10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • qtab986
    Mielőtt 2013. júl. 04. 12:13-kor elküldtem a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1074537255&no=61375]#61375[/URL] kommentet szerintem legalább 1 órát kerestem, hogy mik lehetnek az érdekes lőszereke, mint az a kék is. Szerettem volna leírni, milyen lőszerek, milyen kaliberek, mi a céljuk. Nem lehet rátalálni a válaszra. Kerestem kép alapján és megnéztem az oldalakat, ahol a képek feltűnnek és más úton is kerestem, de hiába. Csak annyi derült ki, hogy Sabine Pearlman 2012-ben Svájcban készített 900 metszetképet és ezek kerültek ki a netre. Legjárhatóbb út az lenne, ha tudnánk, kik biztosították a fotográfiák tárgyait. Akkor meg lehet kérdezni őket.
    Nekem 3 lőszer talány:
    1. a kék műanyag.
    2. a fekete lövedék, amiről nem tudom megállapítani, hogy üreges-e, vagy nem. Ez olyan, mint az az optikai csalódás, mikor nem tudjuk megállapítani hogy egy maszknak a külső vagy a belső oldalát látjuk, az agy akkor is egy normális arcot lát.
    Ez a fletchette lövedékestől balra van. A fletchette lövedékest lehet hívni APFSDS-nek?
    3. és a kék műagyag hüvelyes mellett az a normális FMJ lövedékkel szerelt lőszer, amiben nem lőpor van, hanem 2 különböző anyag, ami vagy szilár, vagy nagyon nagy a viszkozitása (szerintem) és a vatta lövedék alatt.