10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Nézd, én soksok éve olvasgatom már a totalcart, és a cikkírók nagyon sorszor utalnak a cikkeikben arra a véleményükre, hogy egy olasz, francia autótól korántsem várható el annyi mint mondjuk egy némettől.

Melyiktől melyikhez képest, és milyen szempontból? A nagy általánosítások becsapnak, keményen. Hogy a régi C4 nem volt legmegbízhatóbb műszakilag? Hát istenem, egyes Opelekre is el lehet ezt mondani, egyenesen gyártási hibás G Astrák is vannak, míg például a Citroen XSara 1.6-os motorja egy ritka jól megépített dolog (200.000km-ig nem kellett megbontani, ami a mostani V.-ös Golfomra már láthatóan nem igaz). Hozzá teszem, hogy a Citroen-hez hasonlóan felszerelt Golf 1,5x annyiba került új korában, mint egy XSara, és nem volt vele kevesebb gond (XSara: tolatóradar, légzsák-visszajelző, Golf: motorelektronika, immobilizer). Ez legalábbis az én személyes tapasztalatom. Lehet, hogy Ferrari, Maserati, M5 BMW, AMG Merci szinten más a szitu, de sajnálatomra arról nem tudok személyes véleményt mondani. ^^

Ez a "német autó" meg "francia autó" dolog szerintem ostoba előítélet, ráadásul sokszor valódi háttér nélkül.

Megjegyzem, hogy a mostani PSA autókat meg a Totalcar is dicsőíti.