-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
fade2black #52472 Sehol nem mondtam azt, hogy kételkednék abban, hogy ami ment/megy az így tovább hosszabb távon nem tartható és nem kerülhetünk sött kerülünk idővel ~100% "szopóágra".
Ha látsz ilyet mutass rá.
Azt mondtam, hogy ez a "nagy" "szaktekintély" alapvető dolgokkal nincs tisztába, beszél hülyeségeket... és mielött vki belém kötött volna egyértelmű/konkrét pldakat is hoztam rá. Direkte olyat amivel nem igen lehet vitatkozni, nem mindha más területen annyira képben lenne.
Cifu: Akkor mondta volna a JETet. De akkor meg azt mondom, hogy nem kicsit ferdít a pali, mindha leonardot ugatná le vki, hogy a repülés sose lesz alkalmas tömegek szállítására. De még 101 komoly problémát kell megoldani abból is sorolhatott volna párat (pl acélkpeny-neutron) de nem mond egy nagy kamudumát.
molni: Kijelentette, hogy nem lesz rá képes. Nem azt, hogy még nem bizonyított, hogy többet termel mint amit fölvesz. Mert ugye tervek szerint más keményen +os lesz.
abbahagyom a témát ahogy a benzinest is ht topic agyon OFFoljuk...