-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Gunslinger #52463 Igen, vannak különbségek, ezért írtam, hogy "nagy %-ban" és nem azt, hogy az összes többi.
USN úgy tudom nem használ nagy számban M4A1-et, ők még mindig a Colt M723/725/727 triumvirátust használják, amik amolyan preM4-ek.
USAF GUU-5/P-t, de ezek mind ugyanazt a lőszert eszik. Az USMC is ugyanúgy használ M4-et és M4A1-et, ahogy az Army is használ még nagy számban M16A2/A4-et. A mesterlövész puskájuk is ugyanaz, csak kisebb eltérések vannak köztük, M24 az Armynál, M40 a USMC-nél, mindkettő a Remington 700-on alapul. Hiába használnak négy különböző gránátvetőt, az összes a 40x46mm-est eszi hozzá. Használják mindannyian az M72LAW-t is. Ugyanazokat a kézigránátokat használják. Ugyanazok a rendszeresített pisztoly lőszerek (9mm Luger és .45ACP). Ez alól egy kivétel van, az USCG használ .40SW kaliberű SIG P229-eket.
A Javelinről nem tudtam, hogy nem használja a USMC, szerintem itt tévedsz. Beírtam a gugliba és csomó találatot kaptam, hogy a bőrnyakúak Javelint használnak. Pl: Inside a Marine's Javelin missile mission
Ugyanez igaz a TOW-ra is, hiszen használja az Army is a járműveiken.
Na de tovább, ugyanúgy használják az M240-es géppuskákat, az M242-es gépágyúkat, ezt egyedül az USAF nem, ők a GAU-12-est használják, de mindkettő ugyanazt a 25x137mm-es lőszert tüzeli. És még bőven lehetne folytatni a sort.