-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hát, ha igaz, amit a Totalcaron hoztak tegnap, miszerint 20 év múlva nagyjából nem lesz mit tankolni, akkor elég hamar összefonódik majd a haditechnika és az üzemanyag(szerzés) fogalma...
Épp ellenkezőleg látom, egy új versenyfutás fog megindulni az új technológiákért. Egy gazdagabb országnak nem lesz akkora gond, hogy a harckocsijait, repülőgépeit mondjuk hidrogén üzemre állítsa át, vagy éppen teljesen újakat gyártson.
A szegényebb országok lesznek bajban, mert legalábbis az átállás idejében ezek a számára megfizetlenhetettlek lesznek. Számukra az olyan alternatívák jöhetnek, mint a növényi alapú kiváltások (etanol, napraforgóolaj, repceolaj, stb.).
Olcsóbb lesz áttérni az új nyersanyagokra, mint a szűkös nyersanyagkészletekért (amelyek ráadásul hamarosan teljesen elapadnak úgy is) háborúkat vívjanak...
Meg a tavaly vett benzin simán nyomom fűnyíróba, az meg megy. Vagy csak hibás a gép, és nem veszi figyelembe, hogy lejárt a benzin szavideje?
Ezzel a problémával hidd el, hogy én is találkoztam jó ideje, és amint említettem, a szerződésben is van egy szavatossági idő említve. Szóval azért nem légből kapott marhaságról van szó...