10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • kisemlős
    "Mi közöm a fosadék magyar wikis cikkhez? Írja át aki odaírta."

Te miért nem írhatod át, így mások is tanulhatnának általad... vagy, hogy az nem fontos? Nem nézem az angol wikit.

"
    Bravó! Azért jó fegyver, mert egy nyomorország felvette a címerébe és mert beton pusztító, ami természetesen elsődleges feladata egy gépkarabélynak, hogy betonbunkereket romboljanak szét vele. Hát ehhez tényleg csak gratulálni tudok..."

Azt, hogy milyen fegyver, azt meg kellett tanulnom, annak idején bizony kívülről kellett fújnom, hogy milyen vastagságú fa, föld fedezék üthető át vele. Igaz én AMD 65 B típusút használtam, lévén gépkocsizó.
    Ezt a két dolgot nem tudtam róla még, ezért maradt meg, ahogy az is, hogy kapuügyeletesként úgy éreztem lefogja tépni a vállam 12 óra szolgálat után. Soha nem akarok a kezembe venni ilyet...

Igazad van, valóban nem speciális lőszerről szólt a cikk. Nem tudom miért ugrott ez be, talán valami korábbi cikkből. A háború olykor szül érdekes megoldásokat.